Catering Amsterdam

Ben je op zoek naar smakelijke, kwalitatief goede catering in Amsterdam? Authentiek Japans dat niet alleen goed smaakt, maar er ook nog eens fantastisch uitziet? Wij verzorgen de beste poké bowl- en/of sushi catering in Amsterdam en omstreken. 

Elk evenement een feestje!

Stix & Bowls is een ervaren speler op het gebied van catering in Amsterdam. Kwaliteit, versheid en presentatie staan bij ons hoog in het vaandel. Daarbij denkt ons creatieve team graag met je mee over de meest uiteenlopende cateringmogelijkheden om de gasten keer op keer positief te verrassen.

Neem contact met ons op voor catering Amsterdam

De voordelen van poké bowl- en sushi catering 

Ben je op zoek naar een smakelijke catering in Amsterdam? Poké bowl- en sushi catering is niet alleen lekker, het biedt ook een aantal bijkomende voordelen. 

 • Onze poké bowl- en sushi catering kan per persoon worden verpakt.
 • Omdat poké bowl- en sushi catering koud wordt gegeten, is het opwarmen van de maaltijden niet nodig.
 • In vergelijking met andere type keukens is zowel een poké bowl als sushi licht verteerbaar. 
 • Ga voor een duurzame, low food waste catering: met poké bowls kun je zeer gericht bestellen. 
 • Drukke (na)middag of avond voor de boeg? Blijf scherp! Met sushi of poké bowls geen last van een after dinner dip. 
 • Ons assortiment aan sushi en poké bowls zorgt gegarandeerd voor een mooie tafel en ziet er altijd aantrekkelijk, smaakvol en luxe uit. 
 • Zoveel mensen, zoveel wensen. De Japanse keuken is gelukkig zeer veelzijdig en onder een groot publiek geliefd. Vis, vlees of toch liever vega? Stix & Bowls serveert voor elk dieet poké bowl- en sushi catering in Amsterdam.

Catering Amsterdam: met poké bowls en sushi is alles is mogelijk

Met 4+ jaar ervaring in de Japanse keuken weten wij bij Stix & Bowls inmiddels hoe we onze klanten van de beste poké bowl- en sushi catering in Amsterdam kunnen voorzien. In smaak, maar zeker ook in presentatie. Ons creatieve team voorziet hierin graag van deskundig advies. Daarnaast staan zij ook altijd open voor nieuwe ideeën om vervolgens samen de mogelijkheden te bespreken. Zo verzorgden we ooit spectaculaire rainbow sushi tijdens de Amsterdamse Canal Parade, kunnen we losgaan met diverse kleurenthema’s bij (internationale) sporttoernooien of realiseren we een menu volledig passend bij jouw eigen thema.

Last minute catering Amsterdam

Op het laatste moment poké bowl- en/of sushi catering nodig in Amsterdam? Bij Stix & Bowls staan we voor kwaliteit en proberen we alle wensen altijd met uiterste precisie ten uitvoering te brengen. Daarom is het voor ons handig als een order minimaal 24 uur van tevoren geplaatst wordt zodat we ons beste werk kunnen garanderen. Ben je wat later? Neem contact met ons op, we denken graag flexibel met je mee en kunnen altijd kijken wat op dat moment onze mogelijkheden zijn voor sushi catering in Amsterdam en omstreken.

Sushi catering in Amsterdam: zij gingen je voor!

Stix & Bowls is inmiddels een bekende speler op de markt van poké bowl en sushi catering in Amsterdam en verzorgt met regelmaat de catering bij diverse bedrijven aan de Zuidas, aan de grachten of elders in de stad. De volgende bedrijven gingen je al voor en bestelden Stix & Bowls poké bowl- en sushi catering in Amsterdam:  

 • RTL Boulevard
 • TomTom
 • Daily Paper
 • eBay
 • Datadog

Meer weten over Stix & Bowls catering in Amsterdam?

Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden, we zullen altijd zo snel mogelijk antwoorden!

Stix & Bowls verzorgt ook sushi catering in…