Catering Leiden

Catering Leiden gezocht? Zoek jij smakelijke catering van de beste kwaliteit? Waarmee je al je gasten positief verrast? Authentiek Japans dat niet alleen goed smaakt, maar er ook nog eens fantastisch uitziet? Dan ben je bij Stix & Bowls aan het goede adres: wij maken de beste poké bowl- en/of sushi catering in Leiden en omstreken.

Catering Leiden: creativiteit en kwaliteit vind je bij Stix & Bowls 

Bij Stix & Bowls hebben we meer dan 4 jaar ervaring in het bereiden van Japanse gerechten en we weten precies hoe we onze klanten de beste poké bowl- en sushi catering in Leiden kunnen bieden, zowel qua smaak als presentatie. Ons creatieve team geeft graag deskundig advies en staat altijd open voor nieuwe ideeën, zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken. We hebben bijvoorbeeld al eens spectaculaire rainbow sushi verzorgd tijdens de Amsterdamse Canal Parade, en we kunnen ook verschillende kleurenthema's gebruiken bij (internationale) sporttoernooien of een menu samenstellen dat perfect past bij jouw eigen thema. Kortom: wij maken van elk evenement een feestje!

Neem contact op voor de mogelijkheden

Kies voor poké bowl- en sushi catering 

Smakelijke catering in Leiden verzorgen doen wij graag. Daarnaast is poké bowl- en sushi catering niet alleen lekker, het is ook nog eens een slimme keuze. 

  • Omdat poké bowl- en sushi catering koud wordt gegeten, is het opwarmen van de maaltijden niet nodig.
  • Onze poké bowl- en sushi catering kan per persoon worden verpakt.
  • Ga voor een duurzame, low food waste catering: met poké bowls kun je zeer gericht bestellen. 
  • Onze catering is licht verteerbaar. Met sushi of poké bowls heb je dus geen last van een after dinner dip en ga je scherp de namiddag of avond in!
  • Ons assortiment aan sushi en poké bowls zorgt gegarandeerd voor een mooie tafel en ziet er altijd aantrekkelijk, smaakvol en luxe uit. 
  • Geliefd door velen! De Japanse keuken is gelukkig zeer veelzijdig en onder een groot publiek geliefd. Vis, vlees of toch liever vega? Stix & Bowls houdt rekening met uiteenlopende dieetwensen met hun poké bowl- en sushi catering Leiden.

Last minute catering Leiden? Neem contact op!

Heb je last-minute poké bowl- en/of sushi catering nodig in Leiden? Bij Stix & Bowls streven we naar kwaliteit en doen we ons uiterste best om aan al jouw wensen te voldoen met de grootste precisie. Om ons beste werk te kunnen garanderen, vragen we je om je bestelling minimaal 24 uur van tevoren te plaatsen. Maar als je later bent, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn flexibel en denken graag met je mee om te kijken wat op dat moment onze mogelijkheden zijn voor sushi catering in Amsterdam en omgeving.

Sushi catering Leiden: zij gingen je voor!

Stix & Bowls is gevestigd in de buurt van Leiden en inmiddels een bekende speler op de markt van poké bowl en sushi catering Leiden. Wij verzorgen dan ook met regelmaat de catering bij diverse bedrijven op bijvoorbeeld Leiden Bio Science Park, De Baanderij en bedrijventerrein Roosevelt.

Meer weten over Stix & Bowls Catering in Leiden? 

Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden, we zullen altijd zo snel mogelijk antwoorden!

Stix & Bowls verzorgt ook sushi catering in… 

Wij verzorgen catering Leiden, maar zijn ook werkzaam in de volgende gebieden.