Catering Schiphol

Catering rondom Schiphol? Onze sushi en poké bowls zijn niet alleen super smaakvol, ze maken van elke tafel een feestje! Ga voor een creatieve, flexibele cateringpartner die graag met je meedenkt over de vele mogelijkheden: Stix & Bowls verzorgt de beste catering rondom Schiphol! 

Catering Schiphol: alles is mogelijk!

Stix & Bowls heeft ruime ervaring met catering rondom Schiphol. Wij hechten daarbij veel waarde aan kwaliteit, versheid en presentatie van onze gerechten. Bovendien beschikken we over een creatief team dat graag met je meedenkt over de meest diverse cateringopties, zodat je gasten telkens opnieuw aangenaam verrast worden.

Door onze jarenlange ervaring in de authentieke Japanse keuken, kunnen we onze klanten de beste poké bowl- en sushi catering Schiphol bieden. We gaan altijd voor een ultieme smaaksensatie, maar leggen ook een belangrijke focus op de presentatie van onze gerechten. Heb je een specifiek idee in gedachten? Ons creatieve team is deskundig en staat altijd open voor nieuwe ideeën, zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

Eerder realiseerden we de volgende cateringideeën:

Alles is mogelijk! Wat dacht je van diverse kleurenthema's bij (internationale) sporttoernooien? Of een menu dat volledig past bij jouw eigen thema?

Poké bowl- en sushi catering Schiphol: de voordelen

Ben je op zoek naar een smakelijke catering in Schiphol? Poké bowl- en sushi catering is niet alleen lekker, het biedt ook een aantal bijkomende voordelen. 

 • Aangezien onze poké bowl- en sushi catering koud wordt geserveerd, is opwarmen van de maaltijden niet nodig.
 • Ga voor een presentatie die indruk maakt! Ons assortiment aan sushi en poké bowls zorgt altijd voor een fraaie en luxe uitstraling. 
 • Het is mogelijk om onze poké bowl- en sushi catering per persoon te verpakken.
 • Ten opzichte van andere keukens zijn zowel poké bowls als sushi licht verteerbaar.
 • Poké bowls zorgen voor low food waste: je kunt namelijk zeer gericht bestellen.
 • Met sushi of poké bowls is de kans op een after dinner dip minimaal. Je blijft de rest van de dag (of avond) scherp!
 • Voor ieder wat wils! Door de veelzijdigheid van de Japanse keuken is onze catering onder een groot publiek geliefd. Vis, vlees of toch liever vega? Stix & Bowls serveert voor elk dieet poké bowl- en sushi catering rondom Schiphol.

Last minute catering Schiphol? Bel ons!

Het werkt voor Stix & Bowls het beste als een order minimaal 24 uur van tevoren geplaatst wordt. Op deze manier kunnen we onze kwaliteit en beste werk garanderen. Maar we begrijpen het helemaal dat er soms pas op het laatste moment catering geregeld moet worden. We zullen altijd ons best doen zo flexibel mogelijk te blijven en we kijken bij last minute aanvragen graag naar wat er wél mogelijk is. Ben je dus wat later? Neem contact met ons op, dan kijken we naar de mogelijkheden voor catering rondom Schiphol.

Ervaring catering Schiphol

Al geruime tijd levert Stix & Bowls catering aan diverse bedrijven rondom Schiphol en Amsterdam. Eerder leverden wij bijvoorbeeld bij: 

 • RTL Boulevard
 • TomTom
 • Daily Paper
 • eBay
 • Datadog

Catering Schiphol: meer weten?

Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden, we zullen altijd zo snel mogelijk antwoorden!

Stix & Bowls verzorgt ook sushi catering in… 

Neem contact op