Catering Hoofddorp

Ben je op zoek naar catering rondom Hoofddorp? Bij Stix & Bowls zorgen onze sushi en poké bowls niet alleen voor een heerlijke smaakervaring, maar ook voor een feestje op elke tafel!

We zijn een creatieve en flexibele cateringpartner die graag met je meedenkt over de talloze mogelijkheden voor catering in Hoofddorp. Kies voor de beste catering en laat Stix & Bowls jouw evenement of bijeenkomst in Hoofddorp tot een succes maken!

Catering Hoofddorp: 6 redenen om te kiezen voor Stix & Bowls

Ben je op zoek naar een originele en heerlijke catering Hoofddorp? Onze poké bowl- en sushi catering bieden niet alleen smakelijke opties, maar ook verschillende voordelen.

 • We zijn flexibel en denken graag met je mee over alle cateringmogelijkheden voor jouw evenement of bijeenkomst. 
 • Ons creatieve team houdt van een beetje uitdaging! Verras je publiek met een originele presentatie van de catering. 
 • Onze poké bowl- en sushi catering worden koud geserveerd, opwarmen is dus niet nodig. Daarnaast zorgen onze fraai vormgegeven sushi en poké bowls voor een indrukwekkende presentatie.
 • We bieden de mogelijkheid om onze poké bowl- en sushi catering per persoon te verpakken. Bovendien zijn zowel poké bowls als sushi licht verteerbaar in vergelijking met andere keukens. Minder kans op een after dinner dip en een scherpe namiddag of avond!
 • Met onze poké bowls heb je minder afval, omdat je heel gericht kunt bestellen. 
 • Onze catering Hoofddorp is geliefd onder een groot publiek dankzij de veelzijdigheid van de Japanse keuken. Of je nu een vis-, vlees-, of veganistisch dieet volgt, bij Stix & Bowls hebben we voor elk wat wils als het gaat om poké bowl- en sushi catering in Hoofddorp.

Catering in Hoofddorp: zij gingen je voor

Al geruime tijd levert Stix & Bowls catering aan diverse bedrijven in Hoofddorp, Schiphol en Amsterdam. Eerder leverden wij bijvoorbeeld bij: 

 • DPG Media
 • RTL Boulevard
 • TomTom
 • Daily Paper
 • eBay
 • Datadog

Creatieve oplossingen voor elk evenement

Dankzij onze jarenlange ervaring in de authentieke Japanse keuken kunnen wij bij Stix & Bowls onze klanten de beste poké bowl- en sushi catering Hoofddorp bieden. We vinden het belangrijk om de ultieme smaaksensatie te creëren, maar leggen ook grote nadruk op de presentatie van onze gerechten.

Als je specifieke ideeën hebt, laat het ons weten. Ons creatieve team denkt namelijk graag met je mee en staan altijd open voor nieuwe suggesties. 

In het verleden hebben we al verschillende bijzondere cateringideeën gerealiseerd, waaronder Rainbow sushi voor Gay Pride Amsterdam.

Er is veel mogelijk! Wat dacht je van diverse kleurenthema's bij (internationale) sporttoernooien? Of een menu dat volledig past bij jouw eigen thema?

Last minute mogelijkheden catering in Hoofddorp 

Bij Stix & Bowls streven we ernaar om onze klanten altijd de beste kwaliteit te bieden. Daarom raden we aan om je bestelling minimaal 24 uur van tevoren te plaatsen. Zo kunnen we ons werk goed plannen en garanderen we de beste service.

Maar we begrijpen dat er soms last-minute catering nodig is. We zijn altijd bereid om zo flexibel mogelijk te zijn en te kijken naar wat er op dat moment mogelijk is. Dus als je wat later bent met je aanvraag, neem dan gerust contact met ons op. We kijken graag naar de mogelijkheden voor catering Hoofddorp.

Stix & Bowls verzorgt ook sushi catering in… 

Neem contact op